Komputery360 AGD Ekspresy do kawy Ekspres GRAEF Pivalla
Ekspres GRAEF Pivalla w MediaExpert

Ekspres GRAEF Pivalla w MediaExpert

Producent: GRAEF
Ocena:
5,0 na 5  (1 oceny, 1 opinie )

Prezentowany produkt Ekspres GRAEF Pivalla kupisz w sklepie MediaExpert. Technologia espresso stosowana w kolbowych ekspresach do kawy marki Graef ma swój początek w 1901 roku. Drobno zmielona kawa jest ekstrahowana w urządzeniu pod wysokim ciśnieniem (ok. 9 barów) przez ok. 23 sekundy. W przypadku ekspresów kolbowych zmielona kawę wsypuje się ręcznie do wyjmowanego sita i dociska; proces ten nosi nazwę "ubijania". Punktem wyjścia do przygotowania dobrego espresso jest zasada 4 M: 1. Mieszanka (Miscela) – wybór ziaren kawy. 2. Młynek (Macinacaffè) – dobry młynek, który zawsze mieli kawę na świeżo, jak.. więcej »

EAN: 4001627010256

Cena: 1 389,00 zł
Przejdź do sklepu
Dodaj do ulubionych
Dostępny w: www.mediaexpert.pl

Ekspresy do kawy GRAEF

Ekspresy do kawy

GRAEF

Opis i dane

Opinie

Graef Contessa ES 1000
 
5 899,00 zł
Graef Pivalla ES 702
 
1 389,00 zł
Graef MS 701
 
319,00 zł
Graef MS 702
 
299,00 zł
Graef CM 900
 
619,00 zł
Graef CM 800
 
549,00 zł
Graef CM 702
 
379,00 zł
Graef CM 802
 
549,00 zł
pokaż więcej
Graef WK 502
 
319,00 zł
Graef TO 61
 
219,00 zł
Graef TO 91
 
399,00 zł
Graef TO 81
 
369,00 zł
Graef TO 92
 
399,00 zł
Graef TO 80
 
319,00 zł
Graef TO 101
 
459,00 zł
Graef TO 90
 
339,00 zł
Graef TO 62
 
219,00 zł
Graef TO 100
 
429,00 zł
Graef WA 80
 
379,00 zł
Graef HE 80
 
359,00 zł
pokaż więcej
Prezentowany produkt Ekspres GRAEF Pivalla kupisz w sklepie MediaExpert.
Technologia espresso stosowana w kolbowych ekspresach do kawy marki Graef ma swój początek w 1901 roku. Drobno zmielona kawa jest ekstrahowana w urządzeniu pod wysokim ciśnieniem (ok. 9 barów) przez ok. 23 sekundy. W przypadku ekspresów kolbowych zmielona kawę wsypuje się ręcznie do wyjmowanego sita i dociska; proces ten nosi nazwę "ubijania". Punktem wyjścia do przygotowania dobrego espresso jest zasada 4 M: 1. Mieszanka (Miscela) – wybór ziaren kawy. 2. Młynek (Macinacaffè) – dobry młynek, który zawsze mieli kawę na świeżo, jak np. CM 702, CM 800, CM 802 lub CM 900. 3. Ekspres (Macchina) – odpowiednie urządzenie, które generuje optymalne ciśnienie wody. 4. Ręka baristy (Mano) – przygotowuje espresso i dostosowuje do siebie pozostałe 3 czynniki. GŁÓWNE ZALETY: - Kolba śr. 58 mm wykonana ze stali nierdzewnej - Nagrzewnica termoblok ze stali nierdzewnej - Wyjmowany zbiornik na wodę 2,5 litra z sygnałem poziomu wody - Krótki czas nagrzewania - Ciśnienie max..
Wierzymy, że oferta marki GRAEF spełni Twoje oczekiwania. Jeżeli jednak nie jesteś przekonany do zakupu sprawdź inne produkty z kategorii ekspresy do kawy oraz przygotowane przez nas zestawienia z najpopularniejszych sklepów internetowych.

2015-02-21 15:00
Ocenił(a) na:
poleca
Serdecznie zapraszamy do wyrażenia własnej opinii na temat produktu Ekspres GRAEF Pivalla